Cart Total Items (0)

سبد خرید

ماهواره مرکزی مجتمع کسری اصفهان

دلایل استفاده از آنتن مرکزی در اصفهان

با افزایش جمعیت شهری و انبوه سازی معماران به دلایل متعددی از جمله کمبود فضا، به سمت آپارتمان نشینی رفته‌اند . بنابراین تعداد برج‌ها و مجتمع‌های اداری و مسکونی گسترش پیدا کرده اند و در شهرهای بزرگی همچون اصفهان ، تهران ، تبریز و … شاهد تعداد بسیار زیادی از این نوع ساختمان‌ها و اپارتمان ها هستیم .
مسلما در هر خانه‌ای رسیور و یا گیرنده‌ای جهت دریافت اطلاعات صدا و سیما وجود دارد و برای آن‌که بتوانید اطلاعات را دریافت کنید ، به یک آنتن نیاز خواهید داشت . طبیعتا استفاده از چندین آنتن مشکلات خاص خودش را دارد و با توجه به تعداد زیاد خانه‌ها بی‌ نظمی زیادی در مجتمع به‌وجود خواهد آمد . اما راه حل و چاره چیست؟
خوشبختانه تکنولوژی در حدی پیشرفت کرده که برای هر مشکلی پاسخی داشته باشد و برای این مورد نیز استفاده از آنتن مرکزی و یا ماهواره مرکزی پیشنهاد می‌شود . امروز تصمیم گرفتیم تا شما را با آنتن مرکزی و یکی از خدمات سیگنال گستر اصفهان و مفهوم آن آشنا کنیم و بگوییم که چرا باید از آن استفاده کنید. با سیگنال گستر اصفهان همراه باشید.
عدم استفاده از آنتن مرکزی در اصفهان

عدم اجرای آنتن مرکزی و از بین رفتن نمای ساختمان
آنتن مرکزی چیست و از چه اجزایی تشکیل می‌شود؟
آنتن مرکزی در واقع به مجموعه‌ای از ابزارها گفته می‌شود که اطلاعات مختلفی نظیر تصاویر ویدئویی، ماهواره‌ای و حتی تصاویر داخلی همچون دوربین‌های مداربسته را گرفته و آن را به چندین گیرنده ارسال می‌کند.
در استانداردهای امروزی هر ساختمانی که بیش از یک گیرنده داشته باشد، می‌بایست از آنتن مرکزی بهره ببرد. آنتن مرکزی در واقع یک وسیله تک و مجزا نیست و از چندین بخش متفاوت تشکیل شده است.
آنتن مرکزی اصفهان
نحوه کار آن بسیار ساده بوده به‌طوری که آنتن اصلی سیگنال‌ها را از فرستنده دریافت می‌کند؛ سپس توسط یک آمپلی‌فایر این سیگنال تقویت شده و در یک بخش مجزا به تقسیم آن‌ها پرداخته می‌شود و در نهایت توسط کابل به گیرنده منتقل خواهد شد.
سیگنال گستر اصفهان مجری نصب سیستم های سمعی و بصری در استان اصفهان در ادامه به معرفی و توضیح این بخش‌ها می‌پردازد .
بخش دریافت: این قسمت بخشی برای دریافت اطلاعات از فرستنده بوده که شامل آنتن و یا مبدل تصاویر ویدیویی است. آنتن در واقع برای دریافت تصاویر تلویزیونی و ماهواره‌ای استفاده شده و مبدل نیز برای دریافت تصاویر داخلی همچون دوربین‌های مداربسته به‌کار گرفته می‌شود.
بخش تقویت: این قسمت شامل یک آمپلی‌فایر قدرتمند است که بتوان با آن سیگنال را تقویت کرد. چرا که این سیگنال می‌بایست گیرنده‌های زیادی را ساپورت کند.
بخش تقسیم: در اینجا شاهد بخش‌های متفاوتی هستیم. ابتدا به تپاف برای تقسیم عبوری نیازمندیم. سپس از اسپلیتر برای تقسیم نهایی استفاده می‌شود. در این بین از یک سوئیچر نیز برای تقسیم سیگنالی که در بخش قبلی تقویت شده برای ارسال به گیرنده‌ها بهره می‌گیرند.
بخش انتقال: در نهایت از یک کابل کواکسیال برای انتقال سیگنال به سمت گیرنده‌ها استفاده می‌شود که همگی در بخش انتقال جای می‌گیرند.

و اما چرا باید از آنتن مرکزی استفاده کنیم؟
در آپارتمان‌ها اگر هر خانه بخواهد به‌صورت مستقیم از یک آنتن جداگانه استفاده کند با مشکلات متعددی رو‌به‌رو خواهد بود . برای همین منظور بهتر است که از آنتن مرکزی استفاده کرد . در ادامه برخی از مهم‌ترین‌ مشکلات آن‌ها را لیست کرده‌ایم:
دسترسی سخت به پشت‌بام در برج‌های بلند
فضای محدود پشت‌بام برای نصب چندین آنتن مجزا به تعداد خانه‌ها
هزینه زیاد نصب آنتن برای هر خانه
مشکلات متعدد در سیم‌کشی از آنتن به سمت خانه‌
آسیب رساندن به زیبایی و نمای کلی ساختمان
تاثیر متقابل آنتن‌ها بر روی یکدیگر و احتمال بوجود آمدن اختلال در دریافت سیگنال‌ها
بنابراین بهتر است که از آنتن مرکزی استفاده کنید تا علاوه بر رهایی از این مشکلات بتوانید از مزایای زیر نیز بهره‌مند شوید:
دریافت بهترین سیگنال‌ها برای تماشای بهتر محتوا
کیفیت یکسان تصاویر دریافتی در تمامی گیرنده‌ها
امکان دریافت تمامی تصاویر تلویزیونی، ماهواره‌ای، رادیویی و حتی تصاویر دوربین‌های مدار بسته با یک سیستم واحد
تعمیر و نگهداری آسان‌تر نسبت به آنتن‌های مجزا
بهره مندی از دیش مرکزی و انتن هوایی بر یک سیم
اجرای ماهواره مرکزی در اصفهان

 

در انتخاب آنتن مرکزی باید به چه مواردی دقت کنیم؟
اگر قصد استفاده از یک آنتن مرکزی برای مجتمع خودتان را دارید، باید این ۳ فاکتور مهم را در نظر بگیرید:
نوع آنتن: ابتدا باید بدانید که قصد دارید با آنتن مرکزی خودتان چه سیگنال‌هایی را دریافت کنید. در واقع مهم‌ترین نکته در انتخاب آنتن مرکزی تعداد و نوع فرکانس دریافتی کانال‌های مورد نظر شماست.
جهت آنتن: مسلما برای دریافت بهتر سیگنال‌های می‌بایست جهت آنتن به سمت فرستنده تنظیم شود. در این‌جا می‌بایست به برخی نکات نیز توجه کنید. اگر تمام فرستنده‌ها و یا حداقل تعداد زیادی از آن‌ها از یک سمت سیگنال‌های خودشان را ارسال می‌کنند، می‌توانید از آنتن‌های BROAD BAND استفاده کنید.
برای دریافت سایر سیگنال‌ها که از جهت‌های مختلف ارسال می‌شوند نیز بهتر است از آنتن‌های تک کانال بهره‌مند شوید. VHF، UHF، FM، VHF ،UHF ،UHF و VHF از جمله مهم‌ترین‌ها در این زمینه به‌ حساب می‌آیند. بد نیست بدانید که در ایران سیگنال‌های آنالوگ و دیجیتال بر روی دو باند UHF و VHF ارسال می‌شوند.
در انتخاب جهت آنتن باید دقت زیادی به‌خرج دهید. در صورتی که جهت آنتن به درستی تنظیم شده باشد، سیگنال‌های دریافتی در قسمت جلویی آنتن نسبت به بخش پشتی آن بیشتر خواهد بود.
بهره آنتن: آنتن می‌بایست بهره لازم را داشته باشد؛ یعنی بتواند حداقل سیگنال لازم را برای ورودی آمپلی فایر ارایه دهد. این مقدار تقریبا 0 دسی بل خواهد بود. به همین دلیل است که برای نقاطی که سیگنال ضعیف‌تر از سایر نقاط اندازه‌گیری شده می‌بایست از آنتن‌های بزرگ‌تر و قدرتمندتری استفاده کنید.
دیش مرکزی در اصفهان

انواع سیستم‌‌های آنتن مرکزی
اصفهان آنتن مرکزی سیستم‌های متفاوتی دارد که سیگنال گستر اصفهان مجری ماهواره مرکزی اصفهان در ادامه به معرفی و توضیحی در باره هر کدام از آن‌ها می‌پردازد:
سیستم MATV: از این نوع سیستم آنتن مرکزی برای دریافت، تقویت و توزیع سیگنال‌ها در برخی باندهای مختلف نظیر UHF بهره گرفته می‌شود. در صورتی که از این سیستم استفاده کنید، سیگنال‌های تلویزیونی در گیرنده‌های شما بدون هیچ نویزی و خیلی شفاف دریافت خواهند شد.
سیستم SMATV: این سیستم دقیقا عملکردی مشابه با MATV دارد، با این تفاوت که می‌توان در آن سیگنال‌های ماهواره را هم دریافت کرد و به نام دیش مرکزی و یا ماهواره مرکزی شناخته میشود .
سیستم CATV: در این نوع خاص سیگنال‌های تلویزیونی از مرکز تولید شده و پس از تقویت توسط کابل به گیرنده‌ها ارسال خواهد شد.
سیستم CCTV: در این نوع نیز تمامی سیگنال‌های ویدئویی (نظیر دوربین‌های مداربسته و تمامی لوازم پخش صدا و تصویر) توسط مدولاتور بر روی باندهایی که خالی باشند، مدوله شده و به وسیله میکسر به ۳ سیستمی که پیش‌تر با آن‌ها آشنا شدید، اضافه می‌شوند. در نتیجه می‌توانید تصاویر را بر روی کانال‌های تلویزیونی مشاهده کنید.
فروش مولتی سوییچ NEXT
فروش مولتی سوییچ NEXT

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *